VÍTKOVICE TOURS s.r.o. - Česká jednička na Jadranu Realizace: MagicWare

Tisková zpráva: Velká cena cestovního ruchu 2017

Vítkovice Tours,  Ostrava, 20.1.2017

CK VÍTKOVICE TOURS JIŽ POTŘETÍ V ŘADĚ Nejlepší cestovní kanceláří v ČR

Cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS již potřetí v řadě obdržela na včerejším slavnostním ceremoniálu první místo v prestižní kategorii „Nejlepší cestovní kancelář ČR“. O vítězi této kategorie rozhodla hlasováním široká veřejnost a je součástí Velké ceny cestovního ruchu, která je již tradičně vyhlašována v rámci veletrhu cestovního ruchu GO & REGIONTOUR. Tato soutěž je jediná oficiální platforma pro hodnocení subjektů v oblasti cestovního ruchu v ČR a jejím vyhlašovatelem jsou Veletrhy Brno a odborné vydavatelství C.O.T. media.

Ceny v jednotlivých kategoriích převzali vítězové z rukou ministryně pro místní rozvoj Karly Šlechtové, ředitelky agentury CzechTourism Moniky Palatkové, jihočeského hejtmana Jiřího Zimoly, prezidenta Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Romana Škrabánka, předsedy Fóra cestovního ruchu ČR Viliama Siveka a dalších osobností. Cenu za VÍTKOVICE TOURS převzal výkonný ředitel společnosti VÍTKOVICE TOURS pan Martin Lehocký.

„Ze srdce děkujeme všem našim klientům, kteří pro nás v soutěži hlasovali. Velmi si vážíme důvěry, kterou do nás vložili i v sezóně 2016 a budeme opět tvrdě pracovat na tom, abychom potvrdili prvenství i v následujícím období. “  řekl Martin Lehocký, výkonný ředitel CK Vítkovice Tours.

Cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS je největším touroperátorem pro oblast Jadranu v ČR. Od roku 1991 nabízí CK nejširší nabídku zájezdů do Chorvatska, Černé Hory, Albánie, Slovinska a Itálie. Novinkou pro sezónu 2017  je rozšířená nabídka o pobyty na řeckých ostrovech a rozšíření ubytovacích kapacit v Bulharsku.

Jako česká jednička na Jadranu má cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS nadstandardní vztahy s jadranskými hoteliéry již řadu let. Díky tomu dokáže svým klientům nabídnout výjimečně výhodné podmínky a nejširší výběr ubytovacích zařízení ve všech cenových kategoriích. Jako jediná také nabízí animační programy pro rodiny s dětmi v Chorvatsku. Samozřejmostí je česky hovořící delegát na místě a také technický průvodce, který doprovází klienty v autobuse až na místo pobytu. Zákazníci také mohou využít zákaznickou linku, která je pro ně k dispozici nonstop.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kontakt:  Mgr. Barbora Vojkovská, marketing manager CK VÍTKOVICE TOURS

Mírové nám. 3d-519 Ostrava-Vítkovice, mobil 778 406 306, e-mail: barbora.vojkovska@ckvt.cz

Diplom v jpg najdete ZDE.
Diplom v pdf najdete ZDE.
Logo Vítkovice Tours ZDE.
Oficiální logo soutěže ZDE.
Fotografii z předání najdete ZDE.

Zleva: Martin Lehocký, MBA, výkonný ředitel a Blanka Hrubá, obchodní ředitelka společnosti VÍTKOVICE TOURS.

Nejčastěji hledáte

Dovolená ve dvou

Chcete strávit společné a příjemné chvíle na dovolené ve dvou a zapomenout na celoroční stress? Naše tipy naleznete ZDE

Rodinná dovolená s dětmi

Dovolenou s dětmi můžete strávit ve vybavených resortech se zázemím, bazény, dětskými koutky a hlavně s bonusy v podobě Dětí zdarma. Naše tipy ZDE

Dovolená s programem

Nevíte co vymyslet za zábavu vašim dětem na dovolené? Přenechejte to našim zkušeným animátorům a navštivte naše Neptun kluby na Jadranu. Naše tipy ZDE

Můžeme Vám pomoci s Vaší dovolenou?

Vyplněním a odesláním poptávkového formuláře z www.ckvt.cz vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů společností Vítkovice tours, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

* Povinné údaje