VÍTKOVICE TOURS s.r.o. - Česká jednička na Jadranu Realizace: MagicWare

Volejte zdarma

800567567

Napište nám: info@ckvt.cz

WEB: www.ckvt.cz

SOUKROMÍ - OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS s.r.o. nakládá s osobními údaji v souladu s platným zákonem č. 101/2000 Sb. týkající se zpracování, uchovávání a evidencí osobních údajů. Podepsáním cestovní smlouvy vyslovuje zákazník jménem svým a jménem ostatních osob uvedených v cestovní smlouvě svůj souhlas ke zpracování osobních údajů v souladu se zákonem 101/2000 Sb. Tento souhlas je zákazníkem udělen až do doby písemného odvolání. Poskytnuté osobní údaje jsou zpřístupněny pouze zaměstnancům Cestovní kanceláře VÍTKOVICE TOURS s.r.o.  a obchodnímu partnerovi pojišťovně Adria Way družstvo, pouze  v případě sjednání cestovního pojištění na cesty a pobyt, pro účely pojišťovací činnosti a dalších činností vymezených zákonem č. 363/1999 Sb. o pojišťovnictví.

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS s.r.o. shromažďuje a pracuje s osobními a identifikačními údaji, tj. s údaji jako titul, jméno, příjmení, adresa, datum narození, obchodní firma, název, sídlo, místo podnikání, identifikační číslo, bankovním spojení, atd. Cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS s.r.o. nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se Všeobecnými podmínkami, není-li právními předpisy stanoveno jinak, zajišťuje jejich náležitou ochranu a kromě případů uložených nebo umožněných zákonem nebo dohodnutých s vámi je nesděluje třetím osobám.

Kolektiv VÍTKOVICE TOURS s.r.o.

Nejčastěji hledáte

  • 1

    Dovolena ve dvou

    Chcete strávit společné a příjemné chvíle na dovolené ve dvou a zapomenout na celoroční stress? Naše tipy naleznete ZDE

  • 2

    Rodinná dovolena s dětmi

    Dovolenou s dětmi můžete strávit ve vybavených resortech se zázemím, bazény, dětskými koutky a hlavně s bonusy v podobě Dětí zdarma. Naše tipy ZDE

  • 3

    Dovolená s programem

    Nevíte co vymyslet za zábavu vašim dětem na dovolené? Přenechejte to našim zkušeným animátorům a navštivte naše Neptun kluby na Jadranu. Naše tipy ZDE

Můžeme Vám pomoci s Vaší dovolenou?






Vyplněním a odesláním poptávkového formuláře z www.ckvt.cz vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů společností Vítkovice tours, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

* Povinné údaje